ACTIONTANK

Vi er en socialøkonomisk designvirksomhed, der hjælper organisationer med at skabe sociale og miljømæssige forandringer gennem nye produkter, services og strategier.

 

Vi designer og faciliterer processer, der leder frem til et konkret innovativt resultat.

 

ACTIONTANK er inspireret af tænketanken, hvor et hold af udvalgte eksperter er sat om bordet for at løse konkrete problemstillinger. Vi tager skridtet videre, og forener de gode ideer med handling. Hos os er ACTION, den faktor, der skaber forskellen og adskiller os fra traditionelle konsulenter.

 

Til hver opgave sammensætter vi et nyt ACTIONTEAM, som består af nøje udvalgte personer fra jeres organisation, repræsentanter for jeres kunder og vores eksterne eksperter. Vi kalder dem ACTION(WO)MEN. De bidrager med den nyeste viden som opgavens udfordringer kræver.

 

Sammen besidder de den nødvendige indsigt, der giver en forståelse af udfordringerne fra alle sider. Gennem vores processer og metoder skaber ACTIONTEAMet innovative løsninger, som sikre jeres sociale ansvar og økonomiske vækst.

 

Vi efterlader ingen tunge rapporter på skrivebordet, der aldrig bliver omsat til handling. Ved at I indgår som en aktiv del af ACTIONTEAMet, opstår et engagement og ejerskab, der fører ideerne til virkelighed i jeres organisation. Implementeringen starter derved allerede fra dag 1.