14-08-2020 ACTIONTANK Volume 1

Actiontank til L.A.

02-12-2015

Til foråret skal vi til L.A. på inspirationstur og lære mere om hvordan amerikanerne organiserer sig i byens offentlige rum omkring grønne initiativer indenfor bæredygtighed, kompostering, genbrug og urbane haver. Vi skal bl.a. besøge Santa Monica Community Garden og bl.a se hvordan urbane haver kan bidrage til mikro-økonomier ved salg af lokale grønsager på det lokale farmers marked.

Tak til Statens Kunstfond for at støtte vores rejse. Vi glæder os!

Designing social responsibility ACTIONTANK p. 2

KOMPOSTBUDENE - NU SKER DET

15-10-2015

Vi har modtaget støtte fra puljen De Grønne Ildsjæle under Miljøstyrelsen til Kompostbudene. Så nu er vi i fuld sving med identitet, hjemmeside, udvikling af vores services og meget andet. Vi siger også tak til puljerne "Copenhagen Sharing og Puljen for mere Genanvendelse" under Københavns Kommune. Læs meget mere her på vores hjemmeside www.kompostbudene.dk og tjek vores FB   


RYPARKEN - PRÆKVALIFICERET

12-10-2015

Så er vi også blevet prækvalificeret sammen med EKJ, Krüger og Gotlieb Paludan til at udvikle fremtidens skybrudspark ved Ryparken station. Så vi glæder os til at komme med et bud på, hvordan vi håndtere de vilde vandmasser samtidig med at inddrage beboere og foreninger omkring.