p. 3 ACTIONTANK  

INDEX AWARDS

27-08-2015

Vi sender et stort tillykke til vinderne af Index Awards 2015. Fedt at være med til at fejre jer! Vi er særlig begejstret for THE OCEAN CLEANUP ARRAY - et system der kan rense plastic op af verdenshavene og SKY URBAN VERTICAL FARMING SYSTEM - at dyrke i højden. Meget inspirerende!


UDVIKLING AF FESTIVAL

26-08-2015

Actiontank hjalp 3 kulturinstitutioner på Nørrebro med at udvikle deres 48-timers festival. Kan en festival blive selvorganiseret af frivillige over tid, var spørgsmålet. Gennem en designproces fik deltagerne udvilet deres værdier, events og samarbejdspartnere og fandt frem til hvad der motivere de frivillige. En actionplan blev lagt for hvordan implementeringen skulle foregå allerede fra dagen efter. 

 
Designing social responsibility ACTIONTANK p. 4

DIALOGSYSTEM I FAXE

24-08-2015

Juhuuu. Vi er blevet prækvalificeret til at designe et nyt diaglogsystem i Faxe kommune og hjælpe dem med at udvikle strategier for fremtidens bæredygtige kommune. Sammen med Liw Planning, Nadja Pass fra Borgerlyst og forsker Anne Tietjen krydser vi fingre!


Konkurrence om nærgenbrugsstation

08-06-2015

Vi er sammen med JaJa Architects, Niels Lützen Landskabsarkitekter og EKJ Ingeniører blevet udvalgt blandt 5 teams til at byde ind på hvordan man kan kombinere en nærgenbrugsstation og et offentlig byrum på Herman Bangs Plads i Valby. Det bliver spændende!