p. 5 ACTIONTANK  

Kompost - sådan kommer du igang

15-05-2015

Kompost - sådan kommer du igang, er en lille oversigt over de ting du kan overveje, hvis du gerne vil igang med at kompostere i din etageejendom. Så bliv lidt klogere på organisering, valg og placering af beholdere, drift og vedligeholdelse samt top 5 fejl og lovgivning. Download den her og god fornøjelse med at komme igang!


OPLÆG OM KOMPOST

12-05-2015

Stine holdt oplæg om vores test af hvordan beboere i etageejedomme sammen kan kompostere deres organiske affald. Hun fortalte om erfaringerne med organisering, valg og placering af beholdere, vedligeholdese og den store bonus gevinst - fællesksber omkring det at kompostere. Oplægget var i samarbejde med Planteklubben, Miljøpunkt Amager og Kompost KBH netværket.

 
Designing social responsibility ACTIONTANK p. 6

Kompost - Vi blev klogere

16-04-2015

Vores komposteringstest i en andelsforening på Amager er nu afsluttet, og vi er blevet meget klogere på kompost… Vi har testet beholdere, spande, hvordan man kan engagere sig, hvad der motivere en, og hvad kræver det i hverdagen at have en sund kompost. Alt dette har vi samlet i en lille brochure, som kan downloades her. Komposteringen fortsætter i foreningen, og de glæder sig til deres plantedag, hvor komposten skal bruges til at sætte ærter, jordbær og andet godt for beboerne.
 


Global oase på Nørrebro

12-03-2015

Vi har sammen med Verdenskulturcentret på Nørrebro igangsat et forløb, hvor deres store solrige gårdrum skal transformeres til et eksotisk gårdrum med planter og blomster fra hele verden. Brugere fra huset og engageret borgere har udviklet en spirrende vision og har sammen designet et gårdrum med bl.a. en humle-himmel, en græskar-port, en ferskenskov og en chili-væg. Her i foråret skal projektet realiseres, så smut forbi og engager dig eller lær om nye sorter og planter.